Heb je vragen? Bel met onze klantendienst: 02 588 1680

agent

Bezoek onze showroom

van 300m2 in Amsterdam

Omdat ook wij vinden dat je een meubel moet kunnen zien en voelen voordat je tot aanschaf overgaat, hebben wij een selectie van onze online-woonwinkel ook fysiek in onze showroom gepresenteerd. Bel of mail ons vooraf om te controleren of het product in onze showroom aanwezig is.

Je vindt ons aan het IJ in Amsterdam Noord en je kunt er gratis parkeren.

agent

Is mijn artikel aanwezig in de

showroom?

Wij zijn een webshop, daarom staan niet alle producten in onze showroom. Ons online assortiment is veel groter dan het aantal producten in onze showroom. Daarom raden wij je aan om vooraf contact met ons op te nemen om na te gaan of het artikel in onze showroom aanwezig is.

agent

Professionele adviseurs

Ons team bestaat uit gepassioneerde collega’s met een gekwalificeerde opleiding op het gebied van styling, advies en verkoop. Alweer 5 jaar zijn wij de partner voor particulier, klein zakelijk en groot zakelijke klanten.

Bekijk hier een selectie van onze referenties.

agent

Showroom / Sample sale

Zoek je een leuke stoelen, tafels en woonaccessoires? Geregeld wisselen wij van collectie en verkopen de showmodellen dan uit. Bekijk snel eens onze outlet-pagina, je vindt hier een scherp afgeprijsde collectie met meubels tot wel 70% goedkoper.

Twijfel je? Bekijk deze dan eerst LIVE in onze showroom te Amsterdam.

agent

Zakelijke klanten kopen

voordelig

Al jaren zijn wij de partner voor verschillende kleine en grote projecten. Ben je op zoek naar advies bij het inrichten of stylen van een kamer, kantoor of woning? vraag dan altijd om een offerte op maat. Wij offreren je dan graag een scherpe prijs.

agent

Uitgebreide

betaalmogelijkheden

Bij ons betaal je online veilig via creditcard, debitcard, contant of bankoverschrijving. Bekijk hier een overzicht van de betaalmogelijkheden.

agent

Veilig en betrouwbaar winkelen

Wij zijn door stichting Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce officieel gecertificeerd. Hierdoor kunnen onze Nederlandse en Belgische klanten bijvoorbeeld rekenen op zekerheden als: 14 dagen bedenktijd, onafhankelijke klachtenbemiddeling, privacy van uw e-mailadres en afrekenen in een beveiligde omgeving van uw eigen bank.

Winkelen bij DesignOnline24 is dus eenvoudig, veilig en betrouwbaar!

agent

Van modern tot lifestyle

en landelijk

Ons assortiment bestaat uit een grote collectie moderne design meubels, zowel voor binnen als buiten.  Zoek je meubels met een landelijk of klassiek karakter, bezoek dan eens onze nieuwe site: www.lifestyle-living24.nl hier vind je een fraaie selectie van ‘warme’ meubels net landelijke uitstraling.

agent

Standaard 3 jaar garantie en

CBW-erkend

Op al onze producten ontvang je een garantie van 3 jaar. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen.

 

Bekijk onze showroom met 2 etages vol woonplezier digitaal of kom langs!

Navigeer virtueel door onze showroom. LET OP! er is nog een extra verdieping met sfeerkamers. Deze is ook direct te bekijken door links van het scherm, onder de zoomfunctie op nummer 1 te klikken.

 

 

agent

NEEM CONTACT MET ONS OP, BEL: 020 700 8203 

DesignOnline24 voorziet u met een aanbod van meer dan 30.000 unieke producten geleverd door bijna 50 internationale leveranciers. Sinds de start in 2009 heeft DesignOnline24 al meer dan 2000 bedrijven mogen voorzien van een enkele bureaustoel tot een compleet nieuw interieur. Zoals u kunt zien bestaat ons klantenbestand zowel uit eenmanszaken, MKB als corporate companies. Onze ervaring loopt uiteen van gemeenten/non-profit, zorginstellingen, hotels & restaurants tot mediabureaus en televisieprogramma’s.

Heeft u een voorkeur voor achteraf betalen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag persoonlijk met u de vele mogelijkheden.


* Verplichte velden