Heb je vragen? Bel met onze klantendienst: 02 588 1680

Barkrukken

DesignOnline24 is dé barkrukken specialist. Met een aanbod van 600 verschillende design barkrukken voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar vaste of verstelbare barkrukken, met of zonder leuning, DesignOnline24 heeft de barkruk voor jouw interieur.

Een bar is tegenwoordig heel normaal in of aan een keuken. Steeds meer is een keuken ook een woonkeuken waar flink geleefd wordt. Barkrukken zijn dan de uitkomst, je kunt er fijn op zitten tijdens ontbijt, een kop koffie of een snelle maaltijd. Een set goede en mooie barkrukken is dus essentieel, je maakt er tenslotte dagelijks gebruik van. Barkrukken bij zijn er in verschillende soorten en maten, naar welke soort je ook op zoek bent, je vindt ze hier bij DesignOnline24. Of je nu op zoek bent naar een simpel en strak design, een vintage design, een kunststof of gestoffeerde barkruk. DesignOnline24 heeft ze.

Design Barkrukken

Bij DesignOnline24 vind je design barkrukken in ieders budget en in ieder zijn smaak. Belangrijk is dat de barkruk comfortabel, functioneel, duurzaam en mooi is. Het is tenslotte een onderdeel van jouw leefomgeveing. Barkrukken zijn een groot onderdeel van een interieur, vooral omdat het er vaak meer dan één is. Zo heeft het ene interieur rust nodig in het design en in de kleur, bij een andere inrichting kan het juist vragen om een eyecathcher te zijn. Uiteenlopend van de sfeer die je bepalen wilt, kies je dus de barkrukken die het beste passen. De sfeer binnen een zakelijke omgeving is bijvoorbeeld anders dan in een living of keuken. Evenals de functionaliteit, houdt daar rekening mee. De kleuren waarin de barkrukken die bij ons verkrijgbaar zijn, variëren per design. Tijdloze kleuren als zwart en wit, kleuren met voornamelijk grijstinten en opvallende kleuren als rood, oranje en blauw. Naast de kleuren is er ook een grote variatie in materialen, van leer tot stof en kunststof.

Merken

De barkrukken bij DesignOnline24 zijn van de bekendste en hipste merken. Barkrukken van o.a. Zuiver Design, LaForma, 24Designs, SCAB Design, Lonc, Woood en Pedrali. Ons afwisselende en groeiende assortiment barkrukken hebben wij zo samengesteld zodat je binnen een paar klikken de dagelijkse sfeer kunt bepalen in je woon- of werkomgeving.

De barkrukken bij DesignOnline24 zijn voor ieder interieur, voor thuis of op de werkvloer. Eén soort of een mix, alles is mogelijk!

w


Gratis bezorgd in heel Nederland en België