Heb je vragen? Bel met onze klantendienst: 02 588 1680

Verzenden & Bezorgen

 

Verzending

Wij verwerken je bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen en daarbij verwijzen wij je naar de levertijden die bij onze producten vermeld staan. Bij een bestelling onder rembours-condities en bij grotere meubels zoals o.a. stoelen, tafels, loungesets en kasten maken wij telefonisch een afspraak voor de uiteindelijke levering. Wij bezorgen dus zoveel mogelijk op de dag dat jij dat wenst! Wij vertrouwen je bestelling toe aan onze externe vervoerders. Wij kiezen per product de meest efficiënte en veilige vervoersmethode. Standaard leveringen vinden alleen plaats op de begane grond en aan de voordeur/entree, zonder montage van de artikelen en zonder mogelijkheid voor levering naar verdiepingen zoals in flats of appartementen. 

Bezorging

Wij hechten waarde aan transparantie, ook in onze prijzen en voorwaarden. Daarom worden al onze producten gratis geleverd op elk adres in heel Nederland en België. Leveringen vinden alleen plaats op de begane grond en aan de voordeur/entree, zonder montage van de artikelen en zonder mogelijkheid voor levering naar verdiepingen zoals in flats of appartementen. Tegen meerprijs (op aanvraag) kunnen wij jouw aankoop naar verdiepingen vervoeren en laten monteren.

Bij de levering is het noodzakelijk om de buitenkant van het pakket goed na te kijken op eventuele beschadigingen. In geval van een beschadiging van de verpakking kun je dit op de pakbon duidelijk aangeven. Het is niet verplicht om het product uit te pakken, te controleren en te monteren in het bijzijn van de chauffeur. Direct na aflevering van de bestelling dien je het product/ of de producten eerst zelf goed te controleren alvorens het product geheel te monteren. Bij constatering van breuk, beschadiging of andere zaken dien je ons direct te informeren en ons in staat te stellen de klacht te herstellen. 

Let op: na montage kunnen wij in de meeste gevallen klachten niet meer honoreren. Elk product dat gemonteerd is wordt gezien als aanvaard.

Levertijden

Nadat wij je bestelling en betaling hebben ontvangen start bij ons het order- en uitleverproces. Wij verwerken je bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen en daarbij verwijzen wij je naar de levertijden die bij onze producten vermeld staan. Aangezien wij meubels leveren in alle soorten en maten is de levertijd afhankelijk van het type product, de afmetingen en de vervoerder die wij inzetten voor de uiteindelijke bezorging. Je kunt ervan uitgaan dat wij alle bestelling die op voorraad zijn binnen 1 tot 5 werkdagen bezorgen of binnen de vermelde levertijden bij het product.